Zašto smo jedinstveni?

SADRŽI prirodnu mliječnu kiselinu

Pomaže u razmnožavanju dobrih bakterija i održavanju ravnoteže vaginalne flore

OSIGURAVA uravnotežen pH

Održava prirodnu kiselost intimnih dijelova

UČINKOVITOST I SIGURNOST Klinički testiran

Dokazano je dobar partner za intimnu njegu

GODINE znanja i iskustava

kojima vjeruju milijuni žena širom svijeta

Savršen asortiman proizvoda

za intimnu njegu za svaku životnu dob ili simptom

Prirodni aktivni sastojci

Obogaćen prirodnim aktivnim sastojcima s terapeutskim učincima

Priča o Lactacyd robnoj marki

U Lactacydu vjerujemo da zdravlje žena zahtijeva posebnu pažnju i njegu. Dugogodišnjim znanjem i iskustvom, Lactacyd je stručnjak za njegu žena koja se temelji na baštini posvećenoj intimnoj njezi.

Lactacyd su osmislili stručnjaci u Francuskoj koji su željeli ponuditi učinkovit proizvod za sprječavanje iritacija. Tijekom ispitivanja najboljih sastojaka otkrili su prednosti mliječne kiseline. Žensko tijelo prirodno proizvodi mliječnu kiselinu kao zaštitu intimnih dijelova. Rezultat njihovih istraživanja bio je proizvod za intimnu njegu koji je ženama osigurao nježnost koju su tražile kod njege. Učinkovitost i prihvatljivost ovog blagog proizvoda za pranje dokazala su brojna testiranja, a korištenjem potvrdili milijuni žena širom svijeta.

U Lactacydu doista razumijemo potrebe žena kod održavanja intimne higijene te nudimo proizvode za svaku životnu dob i rješenja za Vaše svakodnevne potrebe za svježinom i udobnošću.

Pitanja o Lactacydu

Često postavljana pitanja o Lactacydu

Što je sirutka?

Sirutka je prirodni sastojak, a proizvodi se iz mlijeka. Koristi se za stabilizaciju i održavanje zaštitnog okruženja vanjskog dijela spolovila.

Kako koristiti proizvod za njegu intimnih dijelova žene? Mogu li ga koristiti svaki dan?

Lactacyd se može koristiti kao tekući sapun za vanjsku upotrebu na intimnim dijelovima tijekom tuširanja ili kupanja. Zapjenite ga i zatim isperite tekućom vodom. Pažljivo osušite čistim ručnikom.
Koristite samo na vanjskom dijelu spolovila. Lactacyd proizvodi imaju prilagođen pH koji uzima u obzir prirodnu kiselost rodnice.
Vrlo su blagi i ne sadrže sapun pa su prikladni za svakodnevnu uporabu.

Za pranje rodnice već godinama koristim tekući i tvrdi sapun i nemam nikakvih problema. Moram li koristiti sredstva za njegu ženskih intimnih dijelova?

Sapuni u bilo kojem obliku (tekući ili tvrdi) obično imaju visok pH koji je daleko od pH prirodnog okruženja rodnice.
Takvi proizvodi samo štete prirodnoj kiselosti rodnice koja služi kao zaštita od loših bakterija. Lactacyd proizvodi imaju prilagođeni pH koji uzima u obzir prirodnu kiselost rodnice. Vrlo su blagi i ne sadrže sapun pa su prikladni za svakodnevnu uporabu.

Što je laktatna kiselina?

Laktatna kiselina još je jedan naziv za mliječnu kiselinu. Ta se tekućina prirodno proizvodi u koži spolovila i unutrašnjosti rodnice čime se stvara prirodno kiselo okruženje.
Prirodna kiselost pomaže kod savršene ravnoteže vaginalne flore. Tako su uravnotežene dobre i loše bakterije koje se nalaze u rodnici te tako štite intimne dijelove od svih vrsta infekcija. Mliječnu kiselinu proizvode laktobacili (dobre bakterije), čije razmnožavanje također potpomaže kiselo okruženje (niski pH).

Lactacyd proizvodi sadrže biološku L-mliječnu kiselinu koju tijelo prirodno proizvodi i imaju prilagođeni pH koji uzima u obzir prirodnu kiselost rodnice.

Što su laktobacili?

Laktobacili su vrsta bakterija u vaginalnoj flori koji proizvode mliječnu kiselinu. Mliječna kiselina stvara kiselo okruženje koje rodnicu štiti od prekomjernog razmnožavanja štetnih bakterija koje mogu uzrokovati brojne infekcije. Veći je broj laktobacila, stabilnije je prirodno kiselo okruženje u rodnici.

Može li svaka žena koristiti Lactacyd?

Da, milijuni žena sa zadovoljstvom koriste Lactacyd. Od prve menstruacije do menopauze, Lactacyd nudi cjelovit asortiman proizvoda za intimnu njegu koji su prilagođeni svakoj životnoj dobi.

U kojoj dobi možete početi koristiti Lactacyd?

Lactacyd se može koristiti od prve menstruacije. Općenito menstruacija počinje oko 12. godine, a može i prije ili kasnije. Pod utjecajem hormona počinju se pojavljivati iscjedci i neugodan miris. Lactacyd proizvodi za dnevnu intimnu njegu mogu pomoći u održavanju prirodne ravnoteže Vaših intimnih dijelova i pomoći Vam da se osjećate svježe i samouvjereno.

Može li se Lactacyd koristiti svaki dan?

Lactacyd proizvodi imaju prilagođen pH koji uzima u obzir prirodnu kiselost rodnice. Vrlo su blagi i ne sadrže sapun pa su prikladni za svakodnevnu uporabu.

Je li Lactacyd prikladan za unutarnju uporabu?

Ne, ispiranje unutrašnjosti rodnice nije potrebno. Rodnica se čisti sama, tako nema potrebe za stavljanjem tekućine ili sličnih proizvoda u rodnicu. Osim toga, vaginalno ispiranje može biti čimbenik rizika za razvoj bakterijske vaginoze (BV). Osjećajte se čisto i svježe korištenjem blagog proizvoda za pranje s mirisnim sastojcima, kao što je Lactacyd, za pranje vanjskog dijela spolovila.

Gdje se prodaju Lactacyd proizvodi?

Lactacyd proizvodi se prodaju u ljekarnama i supermarketima. Proizvodi Lactacyd Pharma dostupni su ekskluzivno u Vašoj lokalnoj ljekarni.

Koje proizvode mogu koristiti za sprječavanje neugodnih mirisa?

Za sprječavanje neugodnog mirisa počnite s blagim proizvodom za pranje, kao što je Lactacyd Fresh. Taj proizvod sadrži aktivne mirisne sastojke koji pomažu u sprječavanju neugodnih mirisa.

Po čemu se Lactacyd razlikuje?

Lactacyd proizvodi sadrže sastojke poput mliječne kiseline koji pomažu u prirodnoj zaštiti rodnice. Imaju prilagođen pH koji uzima u obzir prirodnu kiselost rodnice. Vrlo su blagi i ne sadrže sapun pa su prikladni za svakodnevnu uporabu.